RUMORED BUZZ ON κατεδαφισεις

Rumored Buzz on κατεδαφισεις

Rumored Buzz on κατεδαφισεις

Blog Article

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΙ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΖΕΡΕΦΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΔΙΟΞΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ” ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΡΟΦΟ ΣΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ” ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΨΕΥΔΕΣΘΕ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΟΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΔΙΟΞΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΩΝ ΤΟΥ “ΠΕΤ-ΚΩΚ” ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”.

ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΦΘΟΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΥΠΕΡΙΩΔΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.

(ΑΕΚΚ) με εγκεκριμένο Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΕΔ) ΑΕΚΚ

Οι μελέτες (σχέδια και υπολογισμοί) θα πρέπει να υπογράφονται από το μελετητή που τις εκπόνησε.

υπογεγραμμένης σύμβασης του διαχειριστή των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ, ΝΑΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΠΙ ΟΡΑΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΕΛΙΩΝ.

Δύο επίσημα τοπογραφικά σχέδια του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας πρόσφατης έκδοσης, υπογραμμένα και σφραγισμένα από το Μελετητή, στα οποία να δείχνεται η προτεινόμενη κατεδάφιση με κόκκινο μελάνι.

ΤΑ “ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ” ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΥΔΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΜΕΣΩ ΛΟΦΟΥ “ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ”, ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ-ΕΣΥΛΙΣΑΝ-ΚΑΙ ΕΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ κατεδαφιση κτιριου ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΦΡΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΩΝΟΜΑΣΑΝ “ΤΡΥΠΕΣ” Ή “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΥΠΑ” Ή “ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ” Ή.

“ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ”, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΓΕΤ” ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ “ΡΥΠΑΝΣΕΩΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ... ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ” "ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ...ΒΑΡΕΑ “ΠΑΚΕΤΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ” ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ", ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ “ΗΜΕΡΙΔΑΣ”' “ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΡΔΑΤΟΣ” ΤΟΥ Π.

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Βούληση και σοβαρή χρηματοδότηση για να μπει τέλος στην αιμοτοχυσία

Μετά τη συνάντηση με την διευθύντρια της υπηρεσίας κ. Όλγα Πλούμπη ο Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική, γιατί ύστερα από την εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε, κατά την οποία δόθηκαν διευκρινίσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου, λάβαμε τη διαβεβαίωση από την κα Πλούμπη, ότι η άδεια θα εκδοθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, «ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ-ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ».

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη που ρίχνουν το ίντερνετ!- Δείτε το βίντεο

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βύρωνα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Report this page